...a prezent dla TEŚCIOWEJ !?

Dyskusje o prezentach dla mamy

...a prezent dla TEŚCIOWEJ !?

Postprzez ArtDei » Śr paź 12, 2011 12:26 pm

Wiem... cisną się na myśl zaraz żarty i dowcipy ;) ale gdy Mamie w gust nie trafisz, Ona kocha i zrozumie, nic większego się nie stanie, ale podpaść teściowej...?! to trochę jak gdyby wpaść pod 15 tonową lokomotywę!
Dlatego potraktujcie to wyzwanie serio, zwłaszcza że to zamożna, business woman i byle co jej nie przypasuje.
Więc POMOCY!
ArtDei

Prezenty dla mamy

Postby michal_07

Generalnie najfajniejsze prezenty dla mamy możesz znaleźć na 2future.pl
michal_07

Re: ...a prezent dla TEŚCIOWEJ !?

Postprzez ArtDei » Śr paź 12, 2011 12:34 pm

a może ubranka dla psów w internetowym sklepie zoologicznym bo ma dwie małe Cziłały i chyba właśnie lubi takie rzeczy... co myślicie? czy to dobry pomysł? czy może lepiej coś bardziej osobistego dla niej?
ArtDei

Postprzez Prezentujeprezenty » Śr paź 12, 2011 8:44 pm

Jeśli ma fioła na punkcie tych psów to faktycznie to może być dobry pomysł, aczkolwiek ja ksobiście jestem zwolenniczką prezentów raczej dla ludzi ;) swojej teściowej kupuję dobre książki biograficzne albo obyczajowe (lubi też kryminały), kosmetyki albo biżuterię. Dla takich bardziej businesswoman polecam eleganckie wizytowniki albo wieszak na torebkę. O wszystkich tych rzeczach piszę na moim blogu o prezentach, do odwiedzenia którego serdecznie zapraszam http://www.prezentujeprezenty.pl/
Prezentujeprezenty

Postprzez ArtDei » Pn paź 17, 2011 8:22 am

Dzięki za pomysły, wydajesz się jedynym żywym userem tego forum :) nie wiesz dlaczego tak jest? W każdym razie bardzo dziękuję za wszechstronną pomoc :)
ArtDei

Postprzez Prezentujeprezenty » Pn paź 17, 2011 8:28 am

Nie wiem dlaczego jestem jedynym żywym userem, ale pomocą chętnie będę służyć ;)
Prezentujeprezenty

Postprzez balance » Pn lis 28, 2011 3:51 pm

mnie się wydaje, ze swietnym prezentem moze byc wizyta w spa, taki pakiet dla mamy, która swietnie tam odpocznie i sie zregeneruje. Ja osobiscie polecam spa Primavera. Świetny prezent to może byc, teściowa z pewnością sie ucieszy ;)
balance

Postprzez flamingowa » Cz gru 15, 2011 8:41 pm

jak zamożna business woman to proponowałabym coś estetycznego np. jakiś fajny estetyczny kalendarz na 2012 rok gdzie bedzie sobie mogla zapisywac wszystkie swoje businessowe sprawy ;) Ale coś oryginalnego, niesztampowego-tu znajdziesz sporo takich kalendarzy: http://www.sklep.inkluz.com.pl/index.php?cPath=32_33
flamingowa

Postprzez Gabryella » Śr gru 21, 2011 3:00 am

dla teściowej według mnie bezpiecznie jest kupić jakiś alkohol i ozdobę do postawienia - świąteczną
Gabryella

Postprzez Prezentujeprezenty » Śr gru 21, 2011 9:08 am

Gabryella napisał(a):dla teściowej według mnie bezpiecznie jest kupić jakiś alkohol i ozdobę do postawienia - świąteczną

Co do alkoholu to się raczej nie zgodzę, chyba że jakiś kobiecy likier ewentualnie, natomiast ozdoba świąteczna w sezonie to jak najbardziej trafiony pomysł.
Prezentujeprezenty

Postprzez ArtystycznePrezenty » Pt sty 27, 2012 8:34 pm

Moja teściowa to też zamożna kobieta, pracująca. Ale prezenty zawsze robię jej skromne i praktyczne, takie symboliczne. I widzę, że to docenia. Bo nie o samą cenę czy luksus tu się rozchodzi, ale o pamięc i gest. W tamtym roku kupiłam jej bardzo ładny zestaw filiżanki, spodka i łyżeczki do herbaty bądź kawy ze specjalnym sitkiem gdyby to była kawa fusiasta bądź herbata. Bardzo się ucieszyła. I widzę, że używa bardzo często.
ArtystycznePrezenty

Następna strona

Powrót do Dla mamy