...a prezent dla wymagającego TEŚCIA !?

Dyskusje o prezentach dla taty

...a prezent dla wymagającego TEŚCIA !?

Postprzez ArtDei » Śr paź 12, 2011 12:50 pm

W sumie to w dziale dla mamy rozpocząłem wątek z prośbą o pomoc dla teściowej bo do łatwych w zaspokojeniu prezentowym nie należy, ale TEŚCIA mam jeszcze gorszego... jemu podpaść znacznie gorzej niż wpaść pod pociąg...!!! Dlatego tylko i tutaj proszę Was o pomoc. Jak tu zrobić aby wilk był syty i owca cała, tzn. jak kupić coś nie aż tak drogiego człowiekowi który w zasadzie stać finansowo na wszystko... Pomóżcie!
ArtDei

Prezenty dla taty

Postby michal_07

Generalnie najfajniejsze prezenty dla taty możesz znaleźć na 2future.pl
michal_07

Re: ...a prezent dla wymagającego TEŚCIA !?

Postprzez ArtDei » Śr paź 12, 2011 1:03 pm

na razie znalazłem w sklepie z replikami broni nożyk do listów, proszę zerknijcie... który Waszym zdaniem by się nadał? mi się najbardziej podoba Nożyk do listów Kingdom of Heaven+stojak lub Nóż do otwierania listów Fantasy + stojak (na str 1) ale jestem ciekaw Waszych opinii :)
ArtDei

Postprzez ami.net.pl » Śr paź 12, 2011 4:49 pm

Hmmm zależy czym Pan Teść się zajmuje i jaki to typ człowieka, no i oczywiście ile pieniędzy chcesz przeznaczyć. Kilka pomysłów z oferty naszego salony na prezenty zawsze bezpieczne, a odpowiadające wadze "bycia teściem" ;) : dobre pióro, stylowe spinki do mankietów, elegancki notes. Daj znać co o tym sądzisz. W razie czego, możemy poszukać innych prezentów, z których Pan Teść będzie zadowolony ;)
ami.net.pl

Postprzez Prezentujeprezenty » Śr paź 12, 2011 8:51 pm

Nie wiem jak Twój teść, ale mój jest typem, który uwielbia wszystko wiedzieć najlepiej więc kiedy podarowałam mu książkę, dzięki której mógł zadziwiać ludzi swoją wiedzą był zachwycony. Więcej o tej książce piszę tutaj http://www.prezentujeprezenty.pl/2011/09/prezentuje-ksiazke-dla-ludzi-ktorzy.html
Prezentujeprezenty

Postprzez Krycha » Pn lis 07, 2011 10:32 am

a może jakis gadżet do auta to jest mało zobowiązujący prezent i stanowi fajny i elegancki prezent, albo może Teść szczególnie się czymś interesuje, może lubi wędkarstwo albo inne sporty i wtedy można cos kupić pod zainteresowanie, ale jesli nie ma szczególnych zainteresowań , to może nawigację , ta jest dobrej jakości a cenowo jest ok http://magicznaplaneta.pl/dzial/caraudi ... rod=114163
Krycha

Postprzez Prezentujeprezenty » Pn lis 07, 2011 1:07 pm

Zgadzam się, że nawigacja to fajny pomysł na prezent dla teścia - mój dostał chyba dwa lata temu na Święta i był bardzo zadowolony.
Prezentujeprezenty

Postprzez balance » Pn lis 28, 2011 3:57 pm

hmmm wszystko zalezy czym interesuje się dana osoba. To że ktoś jest 'teściem' nie znaczy ze jest taki sam jak wszyscy teściowie ;) kazdy ma jakieś swoje zainteresowania, pasje. Może jakąś ciekawą książkę, ciekawie wydany album? Napisz albo dowiedz się czym się interesuje
balance

Postprzez tulatuli » Pn kwi 30, 2012 9:19 pm

Hmmm narzędzia są chyba dobrym prezentem dla każdego mężczyzny. Jak mu kupisz jakąś wkrętarkę to powinien się ucieszyć bo z pewnością mu się przyda prędzej czy później....
tulatuli

Powrót do Dla taty