Co w tym roku polecacie dla mamy na Gwiazdkę?

Dyskusje o prezentach dla mamy

Re: Co w tym roku polecacie dla mamy na Gwiazdkę?

Postprzez Kredlina » Wt lis 22, 2011 1:32 pm

Ja już powoli rozglądam się za prezentami dla bliskich na Święta. Na razie troszkę poszperałam na Facebooku i pomyślałam, że dla Mamy i Siostry mogę kupić taki zestawik: http://www.facebook.com/eNaturalnePL?sk ... 5269960485. Wychodzi w sumie dość tanio, no i oryginalny wydaje mi się taki prezent... Co o nim sądzicie?
Kredlina

Prezenty dla mamy

Postby michal_07

Generalnie najfajniejsze prezenty dla mamy możesz znaleźć na 2future.pl
michal_07

Postprzez balance » Pt lis 25, 2011 3:43 pm

mi się wydaje, że fajnym prezentem dla mamy może być wizyta w spa. Ja kupiłam mojej mamie weekendowy pakiet z masażami na urodziny jakis czas temu do Primavery Spa i była wniebowzięta :) także wybór chyba dobry. Odpoczęła i wróciła zrelaksowana, nalezy jej się.
balance

Postprzez Gabryella » So lis 26, 2011 6:51 pm

Ja w koszyku wiklinowym mam zamiar włożyć jakiś alkohol, płyn do kąpieli, cukierki, ulubioną kawę i bluzkę:) uważam, że tak przynajmniej z czymś trafie co Jej się przyda :D
Gabryella

Postprzez balance » Pn lis 28, 2011 3:47 pm

no jest to jakis pomysł jak się ma mniej pieniędzy ;) Chociaz przypuszczam, że ze spa kazda mama by sie bardzo ucieszyla (i nie tylko mama). A jeszcze lepiej kupic taki wyjazd dla siebie i dla mamy i zrobic sobie taki dzien-dwa matkocórkowy w spa :D
balance

Postprzez Prezentujeprezenty » N gru 04, 2011 6:31 pm

Ja w tym roku mojej Mamie zamierzam podarować śliczny zestaw do manicure http://www.prezentujeprezenty.pl/2011/10/prezentuje-niezbednik-dla-eleganckiej.html
Prezentujeprezenty

Postprzez dobrarada » Pt gru 09, 2011 12:45 pm

"Pokonaj stres dzięki technikom relaksacji" Dagmary Gmitrzak - każda z naszych mam zasługuje na dobry odpoczynek i na to, żeby wiedziała, jak zadbać o swój relaks w codziennym zabieganiu :) Dodatkowo do książki dołączona jest płyta z muzyką relaksacyjną i prowadzeniem relaksacji przez p. Gmitrzak :)
dobrarada

Postprzez flamingowa » Cz gru 15, 2011 8:36 pm

Niektóre propozycje o jakich piszecie według mnie nie są zbyt trafione, mamie na gwiazdkę należy się coś przyjemnego i praktycznego, a nie tylko praktycznego. Ja zastanawiam się nad kupnem mamie takiego zegaru - http://www.sklep.inkluz.com.pl/product_ ... ucts_id=56. Ona bardzo lubi po pierwsze Włochy, po drugie styl vintage więc myślę, że z prezentu bardzo się ucieszy :)
flamingowa

Poprzednia strona

Powrót do Dla mamy