Co w tym roku polecacie dla mamy na Gwiazdkę?

Dyskusje o prezentach dla mamy

Co w tym roku polecacie dla mamy na Gwiazdkę?

Postprzez Kamans » Wt paź 19, 2010 10:23 am

Planuję sobie pomału już prezenty na Gwiazdkę i chętnie posłucham propozycji co byście proponowali na prezent dla mamy - 55 lat?
Kamans

Prezenty dla mamy

Postby michal_07

Generalnie najfajniejsze prezenty dla mamy możesz znaleźć na 2future.pl
michal_07

Re: Co w tym roku polecacie dla mamy na Gwiazdkę?

Postprzez splonka1 » Śr lis 17, 2010 5:13 pm

jeżeli masz dziecko proponuję ramki z glinką w których prócz zdjęcia pociechy umieszcza się wykonany odcisk dłoni i stópki dziecka (wnuka). Z pewnością będzie to oryginalna pamiatka dla Babci.
splonka1

Postprzez balance » Śr wrz 21, 2011 11:15 am

Zależy do jakiej kwoty ale generalnie mamy często cieszą się chociażby z symbolicznego prezentu. Np. jakiś dobry zestaw kosmetyków np. profesjonalnej pielęgnacji włosów czy coś takiego może okazac się strzałem w dziesiątkę. W czasie zimy włosy potrzebują szczególnej pielęgnacji i dobrze jest użyć maski do włosów jakiejś dobrej, każda mama prawdopodobnie z takiego prezentu się ucieszy. Ja używam tej maski http://www.kalamis.pl/product-pol-7296-Maska-nawilzajaca-500-ml.html, jest też w tym sklepie Kalamis możliwe kupno mniejszego opakowania ale ja kupuję 500 ml bo się bardziej opłaca.
balance

Postprzez Prezentujeprezenty » Śr wrz 21, 2011 8:53 pm

Faktycznie to trochę zależy od budżetu, ale o ciekawych pomysłach na prezent (np. wieszak na torebkę, interesujące książki i filmy, nietypowe gadżety) w różnych kategoriach cenowych piszę na moim blogu o prezentach http://www.prezentujeprezenty.pl, do odwiedzenia którego serdecznie zapraszam
Prezentujeprezenty

Postprzez Krycha » Wt wrz 27, 2011 12:09 pm

to wszystko zależy co twoja mama lubi bo to tez pod tym kątem trzeba dobrac prezent, jesli twoja mama lubi np pieknie wyszywane obrusy, albo poszewki na poduszkę to powinnaś jej cos takiego sprezentować , bo na pewno będzie z tego zadowolona , dużo pieknych obrusów znajdziesz w sklepie regionalnym wiano.eu, może twoja mama cos kolekcjonuje?
Krycha

Postprzez rutka » Pt paź 07, 2011 9:04 am

A może kalendarz ze zdjęciami rodzinnymi? 13 stron na każdy miesiąc inne zdjęcie. Myślę, że miło będzie powspominać minione chwile- wspólnie spędzone wakacje czy święta. Zwłaszcza jeśli rodzina nie mieszka już razem. Dzieci się pożeniły lub rozjechały na studia.
Taki kalendarz można zamówić na allegro: http://allegro.pl/kalendarz-personalizo ... 45563.html (podaję link do kalendarza jednostronicowego tych 13 kartkowych musicie poszukać sami)
Drukowany jest on na papierze foto więc zdjęcia można później powycinać i powiesić w antyramie nad kominkiem.
Załączniki
4.jpg
4.jpg (30.92 KiB) Przeglądane 640 razy
rutka

Postprzez Krycha » Pt paź 07, 2011 1:16 pm

apropo spa wpadłam na pomysł, że fajnie by było mamę wysłac na taki weekend czy dłuższy pobyt w spa to tez byłby niezły prezent widziałam, szukałam nawet i zauważyłam , że primavera spa w Jastrzębiej Górze ma taka możliwość kupienia takiego pobytu w spa na prezent mocno sie nad ty zastanawiam, to mogłoby być super
Krycha

Postprzez rutka » Wt paź 11, 2011 1:48 pm

a może poduszka ze zdjęciem i dedykacją?
http://allegro.pl/foto-poduszka-3d-foto ... 17887.html
Załączniki
rozmiary.jpg
rozmiary.jpg (61.79 KiB) Przeglądane 635 razy
rutka

Postprzez Lila25 » Wt lis 08, 2011 12:57 pm

Może sesja zdjęciowa razem z całą rodzinką. Wydaje mi się, taki prezent ucieszy każdą mamę! Taki prezent można wykupić na stronie Prezent Marzeń.
Lila25

Postprzez artanddeco.eu » Śr lis 09, 2011 10:28 am

Lotnisko Okęcie niedawno otworzyło nowy sklep z ciekawymi i nietuzinkowymi wzorami biżuterii z Bułgarii!

Wzory można obejrzeć tu: www.lalo-treasures.com
artanddeco.eu (strefa ogólnodostępna, na przeciwko Cofeeheaven)
artanddeco.eu

Następna strona

Powrót do Dla mamy