Jaki prezent dla chrzesnicy na roczek?

Dyskusje o prezentach dla dzieci

Jaki prezent dla chrzesnicy na roczek?

Postprzez janusz180991 » N sty 08, 2012 12:47 pm

Witam za około miesiąc czeka mnie roczek mojej chrześnicy jestem ojcem chrzestnym. Nie mam pojecia co moge jej kupić? Dziewczynka już chodzi. Chce aby ten prezent był wyjątkowy by za kilka lat mogła równierz na to popatrzec. Na pocżatku zastanawiałem sie nad rowerkiem trójkołowym i teraz tak wymyśliłem ze moze do tego jakąś płyte ze zdjeciami z chrzcin i z pierwszego roku zycia i z samego roczku. No ale nie ma za wiele zdjęc z tego pierwszego roku życia no i nie wiem co zrobic? poradzcie cos. Czekam na odpowiedzi.
janusz180991

Prezenty dla dziecka

Postby michal_07

Generalnie najfajniejsze prezenty dla dziecka możesz znaleźć na SprytneZabawki.pl
michal_07

Re: Jaki prezent dla chrzesnicy na roczek?

Postprzez Prezentujeprezenty » N sty 08, 2012 7:07 pm

Jeśli szukasz czegoś co zostanie jej na dłużej to nie wiem czy rowerek jest takim dobrym pomysłem, chociaż w połączeniu z tymi zdjęciami to już ok. A jeśli naprawdę chcesz coś "na lata" to może jakąś biżuterię w stylu złoty albo srebrny łańcuszek, dziewczync ezawsze się przyda
Prezentujeprezenty

Re: Jaki prezent dla chrzesnicy na roczek?

Postprzez CrystalCiTY » Śr sty 11, 2012 9:05 am

Lokata w banku na Jej dane i wpłaty co miesiąc w kwocie nie obciążającej Twojego budżetu.

Gdy osiągnie pełnoletność będzie miała wspaniałą możliwość spełnienia jakiegoś marzenia - ( np.:prawo jazdy/wycieczka etc.) co tylko przyjdzie Jej do głowy.

Pozdrawiam!
CrystalCiTY

Powrót do Dla dziecka