Jaki prezent dla faceta? Idealny

Dyskusje o prezentach dla mężczyzn

Re: Jaki prezent dla faceta? Idealny

Postprzez matreaus » N gru 11, 2011 12:20 pm

Jeśli chodzi o koszulki, to może tutaj coś znajdziesz: http://unikot.pl/kategoria/piktografiki
albo tutaj: http://unikot.pl/kategoria/praniegotowanie
matreaus

Prezenty dla niego

Postby michal_07

Generalnie najfajniejsze prezenty dla niego możesz znaleźć na 2future.pl
michal_07

Postprzez mandarynka » Cz gru 15, 2011 9:33 am

no tak wszytsko juz było portfele, perfumy, zagraki, ehh też mam problem
mandarynka

Postprzez Prezentujeprezenty » Cz gru 15, 2011 8:30 pm

Wszystkiego wcale nie było! Jeśli to elegancki mężczyzna to polecam poszetkę (sprawdźcie co to jest http://www.prezentujeprezenty.pl/2011/12/prezentuje-may-kawaek-materiau-dla.html), śmieszne spinki do mankankietów albo szelki - wszystko przetestowane z powodzeniem i opisane na moim blogu
Prezentujeprezenty

Postprzez mandarynka » Pt gru 16, 2011 8:33 am

Wybacz ale smieszne spinki dla 28 letniego poważnego faceta to troche słaby pomysł, może na 18 stke się nada ale nie na święta. W każdym razie wczoraj wpadłam na pomysł i kupie mężowi gitarę, od przyszłego roku chce iść na kurs i się uczyć więc będzie miał motywacje no i na pewno się z takiej niespodzianki ucieszy.
mandarynka

Postprzez Prezentujeprezenty » Pt gru 16, 2011 10:07 pm

Mandarynko, uwierz lub nie, ale mój mąż ma 33 lata i kiedy dostał takie spinki naprawdę się ucieszył! może nie zobaczyłaś na podanym linku jak one naprawdę wyglądają - nie ma wstydu zakładając je do porządnej koszuli.
Prezentujeprezenty

Postprzez krystyna_banach » N gru 18, 2011 1:16 pm

Zawsze miałam z tym problemy - faceci są cholernie praktyczni.
Namówiłam go aby w takim razie mi mówił przez cały rok jak coś będzie chciał a ja będę zapisywać - oczywiście to nie wyszło...
Ale znalazłam serwis http://www.PoznajMarzenia.pl w którym można ludzie piszą co by chcieli - schudnąć :) latać samolotem ale także takie bardziej przyziemne rzeczy - polecam wszystkim !!! Jak zaprosisz tam rodzinkę to prezenty robisz w 2 godzinki
krystyna_banach

Postprzez mandarynka » Pn gru 19, 2011 8:58 am

fajny pomysł i faktycznie wtedy wiadomo co kto naprawde chce, dzieci mają łatwiej napiszą list do św. Mikołaja i wszystko jasne. Co do tych spinek ja nie neguje że komuś się może to podobać, tylko uważam że Boże narodzenie to wyjatkowe święto i warto się dobrze zastanowić przed wydaniem pieniędzy, ja uważam że jak mam wydać kase to na coś co sprawi komuś przyjemność a nie tylko po to żeby wydać bez zastanowienia.
mandarynka

Postprzez Krycha » Pt gru 23, 2011 10:52 am

mnie się wydaje, że idealny prezent dla faceta to jest elektronika, ona zawsze faceta ucieszy, przede wszytskim jakieś gadżety do auta , albo jakaś fajna, gra bądź słuchawki także rzeczy powodują uśmiech na prawie każdej męskiej twarzy , warto szukać w sieci inspiracji na prezent tam zawsze można znaleźć coś ciekawego i interesującego jak np w sklepie wasserman
Krycha

Postprzez fajnachata_pl » Śr sty 25, 2012 8:13 pm

Najlepszym pomyslem na prezent dla faceta jest....komplet sexownej bielizny dla Ciebie. Zaprezentujesz mu sie w tym i na pewno bedzie bardzo zadowolony! (a Ty przy okazji masz nową bielizne)
fajnachata_pl

Postprzez ArtystycznePrezenty » Pt sty 27, 2012 8:12 pm

Mój facet uwielbia sweterki. Więc wiem, że jeżeli nie wiem co mu kupic na drobną okazję to problem mam z glowy. Uwielbia różne kolory, zawsze staram kupowac się mu inny kolor. Osobiście najczęściej kupuję w Reserved, uważam, że tam są najlepszej jakości, ale też zdarzało mi kupowac w Housie, Croppie bądź Diverse. Jak zaczynaliśmy byc ze sobą miał 3 sweterki , teraz ma może z 10. I żeby nie było nie na każdą okazję kupuję mu sweterek, na walentynki czy rocznicę kupuję coś innego bardziej oryginalnego :)
ArtystycznePrezenty

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dla niego