Jaki prezent na ślub mamy

Dyskusje o prezentach ślubnych

Jaki prezent na ślub mamy

Postprzez Kamans » Wt paź 19, 2010 10:16 am

Moja mama wychodzi za miesiąc powtórnie za mąż? Jaki prezent mógłbym jej kupić? ...i czy jej nowemu facetowi też powinienem kupować prezent? Nic do niego nie mam.
Kamans

Prezenty na Ślub

Postby michal_07

Zdecydowanie najfajniejszych prezentów na ślub można szukać na 2future.pl
michal_07

Re: Jaki prezent na ślub mamy

Postprzez baca » Wt lis 23, 2010 3:25 pm

Wydaje mi się, że to już kwestia dogadania sie z mama... pogadaj z nia tak szczerze. A ile masz lat w ogole?
baca

Postprzez alicja850729 » Cz lut 09, 2012 1:15 pm

Ja ostatnio kupiłam na prezent ślubny porcelanę marki Lubiana. Obdarowani byli zachwycona. Na www.porceland.pl znajdziecie pełną ofertę firmy Lubiana. Zestawy obiadowo - kawowe są idealnym prezentem zarówno na ślub, jak również rocznicę ślubu czy też urodziny. Ponadto w zestawach upominkowych można znaleźć drobne prezenty na imieniny, walentynki, urodziny, Dzień babci oraz dzień Dziadka. Porcelana idealnie spisuje się na każdym przyjęciu, uroczystości. Polecam www.porceland.pl i przepiękną porcelanę, która będzie idealną pamiątką na lata...

Nowożeńcy będą mieć super pamiątkę i będą z pewnością zachwyceni po otrzymaniu wysokiej jakości porcelany.
alicja850729

Postprzez długa » Wt lut 21, 2012 8:25 am

myślę że rodzice nie powinni od ciebie niczego oczekiwać, no bo przecież nie dasz im pieniędzy, możesz spróbować zrobić coś samemu
długa

Powrót do Ślub