Będzie miała za kilka tygodni urodziny, także jeszcze jest czas, ale fundusze trzeba zacząć zbierać już Myślę, że stać mnie na jakiś małe AGD lub RTV - ale nie mam pomysłu co kupić. Ma mp3 w telefonie i mikrofalówkę. Mama ma 45 lat
Jeżeli nie jest już za późno na pomysł - to może kup jej jakieś małe radyjko z zegarem czy jak ktoś wcześniej wspomniał mały aparat a do tego elektroniczną ramkę do pokazania zapamiętanych w aparacie chwil.
A może jakiś fajny zestaw kosmetyków np. profesjonalnej pielęgnacji włosów czy coś takiego? Po lecie dobrze jest zadbac o włosy i użyć maski do włosów jakiejś dobrej, każda mama prawdopodobnie z takiego prezentu się ucieszy. Ja używam tej maski http://www.kalamis.pl/product-pol-7296-Maska-nawilzajaca-500-ml.html, jest też w tym sklepie Kalamis możliwe kupno mniejszego opakowania ale ja kupuję 500 ml bo się bardziej opłaca. Mam o wiele bardziej błyszczące włosy po niej.
Mam bliźniaczy problem z urodzinami Mamy, które co prawda w połowie listopada, ale nigdy nic nie mogę wymyślić... Czekam na Wasze rady - jest baaaardzo praktyczną osobą... tak dla podpowiedzi. Z góry dzięki wielkie za pomoc!
Jeśli chcesz kupić coś typowo kuchennego, to uważam, że waga kuchenna, która jest porządnie wykonana będzie dobrym prezentem - oczywiście to zależy od tego, czy Twoja mama lubi spędzać czas gotując i piekąc
A ja bym kupiła coś ładnego i coś kuchennego zarazem. I oryginalnego może jakiś fajny zestaw filiżanek? Zobacz sobie na www.sklep.inkluz.com.pl tam jest baaardzo dużo oryginalnych pomysłow na prezent, w dodatku ręcznie wykonanych więc niepowtarzalnych.