Najbardziej taktowny prezent na dzień kobiet

Dyskusje o prezentach na dzień kobiet 8 marca

Najbardziej taktowny prezent na dzień kobiet

Postprzez Fred » Pt lis 05, 2010 1:26 pm

Jaki waszym zdaniem jest najbardziej taktowny prezent na dzień kobiet? Niektórzy faceci strasznie przeginają z tym kupując drogie prezenty za kilkaset złotych... Przecież to tylko takie święto, żadna wielka okazja! Z drugiej strony też nie można przeginać i robić prezentów za kilka złotych..

Jaki waszym zdaniem jest najbardziej taktowny prezent na dzień kobiet? W jakich granicach cenowych powinien się mieścić?
Fred

Prezenty dla kobiet

Postby michal_07

Generalnie najfajniejsze prezenty dla kobiet można znaleźć na TakaPaka.pl
michal_07

Re: Najbardziej taktowny prezent na dzień kobiet

Postprzez Igor » Cz lut 17, 2011 10:59 am

Ja zarówno koleżankom w pracy jak i swojej kobiecie zawsze kupuje kwiaty. Dla koleżanek symboliczny tulipan, dla ukochanej bukiet róż :) Kwiaty to chyba najbardziej odpowiedni prezent.. Tak czuć od nich wiosnę. :D
Igor

Postprzez Krycha » Wt lip 19, 2011 2:00 pm

mnie się wydaje , że bardzo taktownym i w ogóle nie zobowiązującym prezentem dla kobiety są świeczki, pięknie pachną są , są eleganckie i pasują na prawie każdą okazję. Nie ma także możliwości żeby kobieta się obraziła po takim prezencie, widziałam piękne świeczki na zapachdomu.pl
Krycha

Postprzez CrystalCiTY » Pt sty 20, 2012 7:27 am

Najbardziej taktowny prezent?

kwiaty:)

jednak ten prezent/podarek nigdy nie wyjdzie z mody :)
CrystalCiTY

Postprzez Prezentujeprezenty » Pt sty 20, 2012 3:31 pm

zgadzam się, że kwiaty to prezent, którym nie wzgardzi żadna kobieta. A tak się miło składa, że dzień kobiet przypada na początku wiosny i można wtedy dostać tymi kwiatami wprowadzić wiosnę do jej domu czy pokoju... oczywiście można do tego też dołączyć jakiś drobiazg - fajny breloczek (http://www.prezentujeprezenty.pl/2012/01/prezentuje-pierwszy-prezent-wymyslony.html), zaparzacz dla miłośniczek herbaty (http://www.prezentujeprezenty.pl/2011/12/prezentuje-serduszko-dla-miosnikow.html) albo wieszak na torebkę (http://www.prezentujeprezenty.pl/2011/08/prezentuje-idealny-drobiazg-dla.html)
Prezentujeprezenty

Postprzez alicja850729 » Cz lut 09, 2012 1:11 pm

Ja ostatnio kupiłem dla Mamy z Okazji Dnia Kobiet porcelanę marki Lubiana. Obdarowana była zachwycona. Na www.porceland.pl znajdziecie pełną ofertę firmy Lubiana. Zestawy obiadowo - kawowe są idealnym prezentem zarówno na ślub, jak również rocznicę ślubu czy też urodziny. Ponadto w zestawach upominkowych można znaleźć drobne prezenty na imieniny, walentynki, urodziny, Dzień babci oraz dzień Dziadka. Porcelana idealnie spisuje się na każdym przyjęciu, uroczystości. Polecam www.porceland.pl i przepiękną porcelanę, która będzie idealną pamiątką na lata...
alicja850729

Postprzez stylonka » Pn lut 13, 2012 11:03 am

Kwiaty zawsze się sprawdzają :) chociaż ja nie pogardziłabym jakimś voucherem na relaksujące zabiegi. Myślę, że nie tylko mi się marzy coś na styl tej winnej kąpieli jaką mają w Głęboczku :)
stylonka

Postprzez balance » Pt lut 17, 2012 11:53 am

według mnie dla kobiety idealnym prezentem jest wysłanie ją do Spa :) Nic tak nie zrelaksuje kobiety jak kilka fajnych zabiegów, masaży i zadbanie o ciałko przez weekend. Taki weekend naprawdę potrafi odstresować. W Primaverze Spa jest specjalna oferty na Dzień kobiet i można skorzystac z seansów filmowych i degustacji nalewek!
balance

Postprzez alicja850729 » Śr lut 22, 2012 12:27 pm

Ja dla swojej Mamy planuję kupić drobiazg z porcelany. Konkretnie będzie to czajniczek z podgrzewaczem. Mam na pewno się ucieszy. W sklepie porceland.pl mają duży wybór wyrobów porcelanowych. Ja kupuję czajniczek:

http://www.porceland.pl/oferta/porcelan ... ria.html-1

Posiadają również zestawy czajniczków Bola. Idealne na prezent nie tylko na Dzień Kobiet.

http://www.porceland.pl/oferta/porcelan ... -bola.html

Każda Mam na pewno będzie zadowolona z takiego eleganckiego, a zarazem praktycznego prezentu.
alicja850729

Powrót do Dzień Kobiet