Nietypowa sytuacja z dziewczyną

Dyskusje o prezentach dla kobiet

Nietypowa sytuacja z dziewczyną

Postprzez danielg93 » Pn sty 09, 2012 8:37 am

Witam
Chciałbym zacząć od tego że jestem nowy na tym forum i chciałbym wszystkich serdecznie przywitać :D
Mój problem polega na tym że prezent musi być w formie wirtualnej, tzn. przesłany przez internet. Jest to związane z trudną sytuacją tego dnia i w grę nie wchodzą żadne kwiaty wysyłane przez pocztę czy tym podobne. Myślałem żeby może coś zrobić z jej zdjęciami i przesłać jej jakiś slajd, jak myślicie dobry pomysł?? Oczywiście na weekend mam przygotowany drugi prezent, ale w dzień jej urodzin chciałbym też jej coś przesłać:D Liczę na waszą wyobraźnie i dużo podpowiedzi
danielg93

Prezenty dla niej

Postby michal_07

Generalnie najfajniejsze prezenty dla niej można znaleźć na 2future.pl
michal_07

Re: Nietypowa sytuacja z dziewczyną

Postprzez Prezentujeprezenty » Pn sty 09, 2012 10:06 pm

Możesz nagrać filmik i umieścić go na youtube a jej przesłać linka - moja siostra tak zrobiła na moje urodziny i było to bardzo fajne!
Prezentujeprezenty

Postprzez CrystalCiTY » Śr sty 11, 2012 8:43 am

Zależy jakim budżetem operujesz.

Jeśli masz dość duże możliwości to może banner/ogłoszenie na jakimś portalu który odwiedza (oczywiście nie mówię tutaj o jakichś głównych portalach)?
Ważne: tworząc banner pamiętaj byś nie podawał danych personalnych - na pewno nie ucieszyłaby się z tego powodu osoba "obdarowywana"

to tyle co przyszło mi do głowy, jak coś jeszcze wymyślę to odpiszę.
Pozdrawiam!
CrystalCiTY

Postprzez ArtystycznePrezenty » Wt kwi 10, 2012 11:54 am

Takie ogłoszenia na jakimś portalu to bardzo fajny pomysł,myślę że zrobi wrażenie na każdej dziewczynie. Warunek jest jeden: musi odwiedzać ten portal,inaczej nigdy nie będzie wiedziała o jego istnieniu :)

Pozdrawiam www.ArtystycznePrezenty.pl
ArtystycznePrezenty

Powrót do Dla niej