Witam! Chciałam prosić o rady, co mogłabym zrobić... w związku z prezentem dla najlepszej przyjaciółki, którą znam od najmłodszych lat.
Pół prezentu, powiedzmy mam z głowy. Prezent planujemy dać wspólnie z moich chłopakiem, bowiem jest to osoba która dla nas obojga znaczy tyle samo, tak samo mocno wpłynęła na moje życie jak i na jego. Dzięki niej ja z moim poznaliśmy się i jesteśmy od trzech lat razem... tak więc przyjaciółka ta wiele dla nas znaczy
Jak już wspomniałam prezent w połowie mam z głowy... wynalazłam dwa identyczne misie, najprostsze dwa brązowe misie z włóczki, wypchane watą typu "miś jasia fasoli"

Jeden miś ma być chłopczykiem, drugi dziewczynką - jeden ode mnie, i jeden od niego

Oba chcemy powyszywać muliną, i tu rodzi się problem... jest tyle rzeczy do wyboru, które moglibyśmy wyszyć... teksty, cytaty, urywki piosenek, cechy przyjaźni... nie wiemy... totalnie nie wiemy na co się zdecydować

mamy po 19 lat i potrzebujemy konkretów

Postawcie się na jej miejscu i pomyślcie, co chcielibyście zobaczyć na misiu od przyjaciela (brzmi komicznie)

Proszę o Wasze pomysły, widzę, że jak chcecie - potraficie być kreatywni, a więc... liczę na Wasze propozycje ! urodziny w czwartek a ja nadal jestem bez gotowych misiów! ^^
Dziękuję !!!!!
Ewelina