oryginalny miś

Dyskusje o prezentach dla prawdziwych przyjaciół

oryginalny miś

Postprzez mamalgosia » Cz paź 06, 2011 2:00 pm

Dla Przyjaciela/Przyjaciółki - miś specjalnie dla Niego/Niej. W kolorach, jakie najbardziej lubi, może z czymś w łapce, co wywoła wspólne wspomnienia...
www.misiedlakazdego.blox.pl
mamalgosia

Prezenty dla znajomych

Postby michal_07

Generalnie najfajniejsze prezenty dla znajomych możesz znaleźć na TakaPaka.pl
michal_07

Re: oryginalny miś

Postprzez CrystalCity_pl » Cz paź 13, 2011 10:57 am

Ciekawe prezenty są takze u nas,zresztą sami zobaczcie http://www.crystalcity.pl/ co o nich myślicie?
CrystalCity_pl

Postprzez dafnex33 » Pn lis 07, 2011 11:34 pm

Witam! Chciałam prosić o rady, co mogłabym zrobić... w związku z prezentem dla najlepszej przyjaciółki, którą znam od najmłodszych lat.
Pół prezentu, powiedzmy mam z głowy. Prezent planujemy dać wspólnie z moich chłopakiem, bowiem jest to osoba która dla nas obojga znaczy tyle samo, tak samo mocno wpłynęła na moje życie jak i na jego. Dzięki niej ja z moim poznaliśmy się i jesteśmy od trzech lat razem... tak więc przyjaciółka ta wiele dla nas znaczy :)
Jak już wspomniałam prezent w połowie mam z głowy... wynalazłam dwa identyczne misie, najprostsze dwa brązowe misie z włóczki, wypchane watą typu "miś jasia fasoli" ;)
Jeden miś ma być chłopczykiem, drugi dziewczynką - jeden ode mnie, i jeden od niego :) Oba chcemy powyszywać muliną, i tu rodzi się problem... jest tyle rzeczy do wyboru, które moglibyśmy wyszyć... teksty, cytaty, urywki piosenek, cechy przyjaźni... nie wiemy... totalnie nie wiemy na co się zdecydować :) mamy po 19 lat i potrzebujemy konkretów :) Postawcie się na jej miejscu i pomyślcie, co chcielibyście zobaczyć na misiu od przyjaciela (brzmi komicznie) :P
Proszę o Wasze pomysły, widzę, że jak chcecie - potraficie być kreatywni, a więc... liczę na Wasze propozycje ! urodziny w czwartek a ja nadal jestem bez gotowych misiów! ^^

Dziękuję !!!!!
Ewelina :D
dafnex33

Postprzez CrystalCity_pl » Pn lis 14, 2011 1:07 pm

Teraz w naszym sklepie atrakcyjne promocje na wszystkie prezenty,więc zapraszam na www.CrystalCity.pl
CrystalCity_pl

Powrót do Dla przyjaciela/przyjaciółki