Prezent dla brata

Dyskusje o prezentach na urodziny

Prezent dla brata

Postprzez matrix » N maja 08, 2011 8:57 am

Mój brat za parę tygodni skończy 16 lat. Zacząłem się już zastanawiać nad prezentem dla niego ale nic nie przychodzi mi do głowy, może wy polecicie mi jakiś fajny prezent ? Dodam tylko ,że brat interesuje się astronomią, uprawia kolarstwo i kilka godzin spędza przed komputerem.
matrix

Prezenty na Urodziny

Postby michal_07

Zdecydowanie najfajniejszych prezentów na urodziny można szukać na TakaPaka.pl
michal_07

Re: Prezent dla brata

Postprzez juleks22 » N maja 08, 2011 10:15 am

Hehe akurat moje zainteresowania.
Astronomia polecam kupić jakiś fajny, dobry teleskop :) Bardzo dobry prezent jeśli w tej dziedzinie się obraca.
Co do kolarstwa - ja bym mu kupił może jakieś fajne opony do roweru? Dobre kosztują :) Albo nowy strój kolarski.
Swojemu synowi sprawiłem taki i jest zadowolony, tyle że na 15 urodziny :)
Z komputerem możesz więcej rzeczy skojarzyć - jakaś gra, może coś do komputera? Szeroki zakres :]
juleks22

Postprzez Róża » Pn maja 09, 2011 8:14 pm

Właśnie to zależy od jego zainteresowań - mam brata w podobnym wieku i one interesuje się majsterkowaniem - to taka nasza złota rączka, więc na urodziny kupiłam mu zestaw śrubokrętów - prezent jak najbardziej trafiony :)
Róża

Postprzez Romek11 » Wt maja 10, 2011 3:26 pm

Bratu to raczej łatwo się kupuje prezenty, ponieważ zna się mniej więcej jego gust. Wspomniano coś o tym, że lubi przebywać na kompie to może kup jakąś najnowszą grę?
Romek11

Postprzez Krycha » Pn sie 01, 2011 9:11 am

no myslę, żę gra się zawsze sprawdza , no chyba że brat nie jest zapalonym graczem , ale może tez byc jakis ciuch np sportowy ja sprezentowałam kuzynowi ale to prawie jak brat bluzę sportową z nike , kupiłam ja w bardzo dobrej cenie na tanisport.pl i kuzyn był bardzo zadowolony, tylko wiedziałam , że od dawna chce taka także miałam troche ułatwione zadanie, ale może cos cie zainspiruje tam w tym sklepie
Krycha

Postprzez Kasia100 » Cz sie 04, 2011 10:17 am

A może kup mu coś co by mu służyło do jazdy na rowerze? Jakiś nowy, wypasiony kask?
Kasia100

Postprzez Krycha » Wt sie 16, 2011 2:18 pm

ja jeszcze wpadłam na pomysł , że może cos z elektroniki, na pewno byłby zadowolony może konsolę, kurcze faceci lubia takie gadżety znalazłam taką w promocji co ty na to? ale chyba trzeba by się było z kim złożyć http://www.wasserman.pl/pl/p/Konsola-Xb ... r.MAX/1092 ale taki prezent nawet mnie by się podobał
Krycha

Powrót do Urodziny