Prezent dla ex chłopaka

Dyskusje o prezentach dla mężczyzn

Prezent dla ex chłopaka

Postprzez weronikao » Pn paź 04, 2010 2:12 pm

Czy wiecie może jaki prezent mogę dać swojemu ex chłopakowi? Zaprosił mnie na swoje urodziny. Zawsze dawałem mu bokserki ale teraz to już chyba nie wypada.
weronikao

Prezenty dla niego

Postby michal_07

Generalnie najfajniejsze prezenty dla niego możesz znaleźć na 2future.pl
michal_07

Re: Prezent dla ex chłopaka

Postprzez OdrzutowyMaciek » Pn paź 04, 2010 2:14 pm

Dlaczego?
To, że nie jesteście razem wcale nie musi oznaczac ze bokserki nie są dobrym prezentem. A jaki on jest? Jak jest facetem z poczuciem humoru fajnym i ogarnietym to mysle ze to dobry prezent :) jesli jest bardziej powazny, to moze sie zawstydzic albo uznać ten prezent jako brak taktu. Sama oceń jaki był Twój facet
OdrzutowyMaciek

Postprzez DzikiMarian » Wt paź 05, 2010 9:55 am

Możesz mu kupić coś co będzie mu o Tobie przypominało. Na pewno mieliście rzeczy, które wspólnie lubiliście. Mnie czasem nachodzi na oglądanie rzeczy, które dostałem kiedyś od dziewczyny. I chociaż nie jesteśmy już razem to wracają te dobre wspomnienia.
DzikiMarian

Postprzez byku2 » Wt paź 05, 2010 10:04 am

A może taką fajną i popularną ostatnio elektroniczna ramkę na zdjęcia? Można wgrać kilka fotek i zmieniać sobie jaka aktualnie się podoba ;) Myślę że to dość ciekawy prezent, który będzie o Tobie przypominał - ja bym się uciesyzł ;)
byku2

Postprzez Michał2f » Cz paź 07, 2010 8:27 am

Nie, uważam, że to bez sensu igrać na czyiś wspomnieniach, to raczej może źle się skończyć. Ja obstawiam jakąś fajną koszulkę, bo skoro z nim byłaś to na pewno znasz jego rozmiar.
Michał2f

Postprzez Buczek » Cz paź 07, 2010 8:28 am

Skoro zna rozmiar.... To niech kupi mu gigantyczną prezerwatywę.... :ugeek:
Buczek

Postprzez Gifter » Wt paź 19, 2010 8:11 am

myślę że zamiast bokserek mniej dwuznacznym prezentem byłaby koszulka z jakimś fajnym nadrukiem... skoro go znasz, sama wiesz najlepiej co mu się będzie podobać. jak coś to się da nawet zrobić samemu koszulke :ugeek: myślę że pomysłowo i naturalnie to wyjdzie ;)
Gifter

Postprzez beniek33 » N maja 08, 2011 7:33 pm

A nie lepiej zwyczajnie kupić facetowi alkohol? Każdy facet będzie wiedział, co z tym zrobić :D
beniek33

Postprzez juleks22 » N maja 08, 2011 8:52 pm

Hehe, schować do barku i zostawić, może ktoś inny wypije ;P Nie każdy facet lubi alkohol. Ja lubię degustować, ale nie degustuję ;) Jak już to rzadko i to naprawdę dobre trunki typu wino z Francji, Włoch, Holandii, ostatnio z Bułgarii - bardzo dobre.

Kup mu kosmetyki, jakieś lepsze od tych co np. używa, na pewno będzie zadowolony, byle tylko ustrzelić w jego ulubiony zapach ;)
juleks22

Postprzez ArtystycznePrezenty » Pt sty 27, 2012 8:26 pm

Myślę, że skoro zaprosił Cię na urodziny to odpowiednim prezent byłyby np. perfumy. Przecież byliście ze sobą i powinnaś znac jego gust. A jeżeli nie, to zawsze jakiś fajny T-shirt lub sweterek. Bądź jeśli uważasz, że to za mało zawsze możesz dokupic pasek, nie drogie są w Housie, a bardzo ładne.
ArtystycznePrezenty

Następna strona

Powrót do Dla niego