prezent dla kobiety w ciąży

Dyskusje o prezentach na urodziny

prezent dla kobiety w ciąży

Postprzez Johny » Pn gru 06, 2010 10:06 am

Moja siostra jest w ciąży i obchodzi niedługo urodziny. Zastanawiam się czy prezent związany z nowym dzieckiem byłby na miejscu np jakieś ciuszki czy coś. Nie chciałbym popełnić nietaktu stąd moje pytanie. Dziewczyny, jak myślicie?
Johny

Prezenty na Urodziny

Postby michal_07

Zdecydowanie najfajniejszych prezentów na urodziny można szukać na TakaPaka.pl
michal_07

Re: prezent dla kobiety w ciąży

Postprzez Poszukiwacz » N mar 27, 2011 7:57 pm

A ja ostatnio dostałam bardzo oryginalny prezent w postaci pięknego wiklinowego kosza wypełnionego smakołykami z serii Produkty Benedyktyńskie.
Były tam same pyszności: konfitura truskawkowo-malinowa, pyszna czekolada mleczna z bakaliami, wyśmienite grzybki i najróżniejsze smakołyki typu ciastka i trufle. Do tego były kosmetyki typu mydło zielona herbata z miętą (super zapach), kozie mleczko do kąpieli i olejek kąpielowy z sosną.
Prezent był zapakowany bardzo gustownie. A smakołyki wyborne - co dla kobiet w ciąży jest dodatkowym plusem (sprawdziłam na sobie:))
Polecam na prezent dla ciężarnych. Bo wszyscy zwykle kupują coś związanego z dzidziusiem zapominając o mamie. A mnie te smakołyki i wyjątkowe kosmetyki sprawiły niesamowitą radość.
Poszukiwacz

Postprzez Róża » Cz maja 12, 2011 9:00 pm

Skoro siostra jeszcze nie urodziła to myślę, że bez sensu kupować coś już dziecku, a tak po za tym to jest jej święto. Niech to będzie prezent dla niej.
Róża

Postprzez Krycha » Cz lip 14, 2011 8:26 am

a może kupiłabyś siostrze coś co jej się przyda jak urodzi, po ciąży pewnie będzie czuła się mało kobieco i żeby wzmocnić w niej to uczucie , że jest piękna może jakiś zabieg na twarz albo na ciało teraz są duże promocje w Estetica studio w Krakowie może tam coś dla niej wybierzesz
Krycha

Postprzez CrystalCity_pl » Pn lis 14, 2011 1:31 pm

To zdecydowanie najlepszy pomysł,czyli kupić coś co przyda się dziecku zaraz jak się urodzi. Zapytaj siostry czego potrzebuje,taki prezent będzie po prostu praktyczny.
CrystalCity_pl

Postprzez barbara » Wt lis 29, 2011 12:56 pm

fajnym pomysłem na prezent dla kobiety w ciąży i młodej mamy jest wykupienie zaproszenia prezentowego na warsztaty lub zajecia do jakiejs szkoly dla rodziców. Taki prezent jest i praktyczny i taka młoda mama moze sama sobie tego nie kupic bo uzna ze szkoda kasy. a na takich zajeciach moze ssporo sie dowiedziec, poznac ciekawych ludzi, wyrwac sie z domu. Takie zajecia są m. in tutaj http://tojamama.pl/index/9/, ale jest tez kilka innych podobnych miejsc, wystarczy poszukac w necie.
barbara

Postprzez Gabryella » Wt lis 29, 2011 3:27 pm

Fajne są torty z pieluszek, ręczników, kocyków itp. Tu masz linka do sklepu gdzie złożą Ci taki torcik z czego chcesz http://finezaupominki.pl/p/34/1197/baby-shower-zestaw-baby-shower-okazjonalne.html
Gabryella

Postprzez barabasz » N mar 11, 2012 11:15 am

Poszukiwacz napisał(a):A ja ostatnio dostałam bardzo oryginalny prezent w postaci pięknego wiklinowego kosza wypełnionego smakołykami z serii Produkty Benedyktyńskie.
Były tam same pyszności: konfitura truskawkowo-malinowa, pyszna czekolada mleczna z bakaliami, wyśmienite grzybki i najróżniejsze smakołyki typu ciastka i trufle. Do tego były kosmetyki typu mydło zielona herbata z miętą (super zapach), kozie mleczko do kąpieli i olejek kąpielowy z sosną. sycylia przewodnik
Prezent był zapakowany bardzo gustownie. A smakołyki wyborne - co dla kobiet w ciąży jest dodatkowym plusem (sprawdziłam na sobie:))
Polecam na prezent dla ciężarnych. Bo wszyscy zwykle kupują coś związanego z dzidziusiem zapominając o mamie. A mnie te smakołyki i wyjątkowe kosmetyki sprawiły niesamowitą radość.

PRzecież najlepszym prezentem dla kobiety w ciąży są jakieś rzeczy dla maluszka!
barabasz

Postprzez VeroStilo_com » Pn kwi 02, 2012 11:55 am

Możesz też postawić na coś,co przyda jej się później. Czyli elegancka i oryginalna torebka.. Szeroki wybór masz u nas
http://www.verostilo.com/torebki_damskie.html
VeroStilo_com

Postprzez Konek » Pn kwi 02, 2012 12:17 pm

No na pewno coś dla małego - jakieś ciuszki albo super fajny album na zdjęcia do zapełnienia oczywiście).
Może też jakąś sesję fotograficzną w plenerze. Teraz to jest modne.

Ogłoszenia Zlecenia
Konek

Następna strona

Powrót do Urodziny