Prezent od kobiety na dzień kobiet

Dyskusje o prezentach na dzień kobiet 8 marca

Prezent od kobiety na dzień kobiet

Postprzez Telena » So gru 04, 2010 4:42 pm

Czy są jakieś sytuacje w których kobiety w dzień kobiet wręczają prezenty? Czy też tylko mężczyźni w tym dniu wręczają prezenty?
Telena

Prezenty dla kobiet

Postby michal_07

Generalnie najfajniejsze prezenty dla kobiet można znaleźć na TakaPaka.pl
michal_07

Re: Prezent od kobiety na dzień kobiet

Postprzez Mikama » Śr lut 16, 2011 2:08 pm

Ha ha ja w sumie nigdy nie dawałam prezentu, ale kiedyś co mnie bardzo zdziwiło dostałam taki prezent od koleżanki z pracy, ot taki drobny upominek - nic zobowiązującego. Dlaczego mi dała? Nie wiem bo nie spytałam tylko podziękowałam :) Inne koleżanki też dostały od niej prezenty. Może to feministka, albo po prostu nas lubi i już :)
Mikama

Postprzez Krycha » Pt lut 24, 2012 1:40 pm

uważam, że to jest taki dzień , że to raczej mężczyźni dają prezenty kobiet, bo jakoś tak się już utarło, że to kobieta jest obdarowywana w ten dzień. Fajnym pomysłem na prezent byłby np byłby wyjazd do spa. Wiele ośrodków przygotowało cieką ofertę na ten dzień http://www.primaveraspa.pl/szczegoly-no ... obiet.html, ja osobiście, chciałabym dostać coś takiego
Krycha

Postprzez balance » Pn lut 27, 2012 12:55 pm

O rany jak ja bym chciała dostać od faceta taki prezent w postaci wyjazdu do spa! Niezłą ma ofertę faktycznie ta Primavera, a masaż czekoladą mmmm myślę, żebym się rozpłynęła jakby mnie masowali tam :D
balance

Postprzez długa » Cz mar 08, 2012 8:06 am

no ja moim koleżankom z pracy ciacho w ten dzień przynoszę wkońcu to nasze święto więc czemu mamy sobie czegoś miłego nie zrobić, a tak to na prezenty szukam zawsze jakiś śmiesznych gadżetów.
długa

Powrót do Dzień Kobiet