Romantycznie?

Dyskusje o prezentach dla mężczyzn

Romantycznie?

Postprzez szpiila » So lip 30, 2011 12:24 pm

Mój chłopak ma niedługo 17 urodziny. Robie mu wielki suprise, najpierw idziemy do kina potem na kręgle gdzie beda czekać wszyscy nasi znajomi. No i kupiłam mu książke, jakiś kosmetyk i ramke do której wsadze nasze zdjęcie. Tylko mam jeden problem.. Pytałam go jakiś czas temu co by chciał dostać, a on odpowiedział mi że coś co mógłby mieć często przy sobie i co przypominało by mu mnie. Myślalam nad naszyjnikiem ale to takie troche oklepane i facet z naszyjnikiem? nie bardzo. macie jakieś pomysły?
szpiila

Prezenty dla niego

Postby michal_07

Generalnie najfajniejsze prezenty dla niego możesz znaleźć na 2future.pl
michal_07

Re: Romantycznie?

Postprzez lampard029 » Śr sie 03, 2011 4:27 pm

w takim razie ja polecił bym Ci męską biżuterię na nadgarstek.

Coś takiego np. http://allegro.pl/horido-bizuteria-mesk ... 00971.html
albo http://allegro.pl/bizuteria-meska-skora ... 48256.html
lampard029

Postprzez balance » Cz sie 11, 2011 9:52 am

Hmmm no wydaje mi się, że niekoniecznie naszyjnik ale mogłaś kupić mu np. portfel w którym jest miejsce na zdjęcie i wsadzić tam swoje zdjęcie ;D Nie byłby to głupi pomysł i bardziej 'męski'. A i ten Twój pomysł o kinie i kręglach gdzie mają czekać wszyscy znajomi jest baaardzo fajny :) Podoba mi się, na pewno facet był mega zaskoczony (jesli nie wiedział ze tam mają czekać znajomi).
balance

Postprzez ArtystycznePrezenty » Pt sty 27, 2012 8:24 pm

Ja proponuję srebrną obrączkę (nie są już takie drogie), a w środku grawera np. Twoje imię i serduszko. Myślę, że to fajny prezent, ale musisz się dowiedziec jaki rozmiar ma. Możesz zrobic takie podchody i pójsc z nim do sklepu jubilerskiego i powiedziec, że mama zastanawia się nad kupnem obrączki dla Twojego taty i że poprosiła Cię o to abyś sprawdziła jaki Twój chłopak ma rozmiar palca, bo wie, że taty jest zbliżony. To działa! :)
ArtystycznePrezenty

Postprzez Prezentujeprezenty » So sty 28, 2012 12:53 pm

Możesz podarować mu na przykład breloczek z miejscem na Twoje zdjęcie - http://www.prezentujeprezenty.pl/2012/01/prezentuje-pierwszy-prezent-wymyslony.html, to taki męski gadżet, ale jednocześnie będzie mu o Tobie przypominać
Prezentujeprezenty

Postprzez tulatuli » Pt kwi 27, 2012 12:15 pm

Biżuteria?.... dla mnie tez trochę obciach :) Lepszym, neutralnym i fajnym prezentem będzie np breloczek :) Wybierz sobie w zależności od tego czym się interesuje Twój chłopak, na pewno coś znajdziesz :)
tulatuli

Powrót do Dla niego