szlenstwo

Dyskusje o prezentach na wieczór panieński

szlenstwo

Postprzez petronia » Pn kwi 11, 2011 5:09 pm

moja przyjaciółka ma juz nie długo swoj jeden jedynu wieczor w swoim zyciu i chciałabym aby poszalała, poczuła to cos co nas nakreca pozytywnie, moze nawet z dawką adrenaliny jednak nic mi nie przychodzi do głowy....
petronia

Prezenty na wieczór panieński

Postby michal_07

Generalnie najfajniejsze prezenty i gadżety na wieczór panieński można znaleźć na TakaPaka.pl
michal_07

Re: szlenstwo

Postprzez Majka w » Śr kwi 13, 2011 5:27 am

Jest dużo ciekawych pomysłów na taki wieczór zleży kto co lubi, ja np. zrobiłam ostatnio koleżance motoprezent i muszę powiedzieć że bawiłyśmy się rewelacyjnie nie mówiąc już o adrenalinie..
Majka w

Postprzez Monia » Cz maja 12, 2011 9:13 pm

Ja mojej przyjaciółce na ten ostatni wieczór w wolnym stanie kupiłam tort w kształcie ...penisa ;) Zrobił furrorę, a do tego był przepyszny!
Monia

Postprzez Kasia » Pt maja 13, 2011 9:40 pm

Monia napisał(a):Ja mojej przyjaciółce na ten ostatni wieczór w wolnym stanie kupiłam tort w kształcie ...penisa ;) Zrobił furrorę, a do tego był przepyszny!

Ale czaderski pomysł na taką okazję! Sama chętnie bym posmakowała takiego torta ;)
Ja koleżance szykującej się na za mąż pójście kupiłam seksowną bieliznę.
Kasia

Postprzez balance » Śr lip 27, 2011 10:19 am

Kasia napisał(a):Ale czaderski pomysł na taką okazję! Sama chętnie bym posmakowała takiego torta ;)
Ja koleżance szykującej się na za mąż pójście kupiłam seksowną bieliznę.

Całkiem fajne pomysły, o torcie słyszałam już kiedyś, generalnie może nie jest to panieńsko-wieczorny ORYGINALNY pomysł ale chyba zawsze wzbudza takie same reakcje dziewczyn :D Seksowna bielizna też jest fajnym pomysłem na prezent na wieczór panieński. Dorzućmy do tego jakąś książkę o kamasutrze (allegro albo księgarnie) i fajne świece (np. tu [url]zapachdomu.pl[/url]) i noc będzie miała gorrrącą:)
balance

Postprzez Jagoda » Pt sie 05, 2011 9:24 am

Na takich imprezach sprawdzają się bardzo dobrze niegrzeczne prezenty ;) Więc seksowna bielizna jak najbardziej, oryginalny wibrator też będzie na pewno mile widziany ;)
Jagoda

Postprzez Gabryella » Pn sty 02, 2012 7:12 pm

ja zazwyczaj kupuje się jakiś ładny zestaw bielizny np na [url]finezaupominki.pl[/url] tu jest ich dużo, ładne, śmieszna itp. do tego jakiś wypad w fajne miejsce (dyskoteka, wynajęcie busu i jazda po mieście itp), rogi na przebranie itp. :)
Gabryella

Powrót do Wieczór Panieński